söndag 28 juni 2009

inne

25 grader varmt soligt och vackert och jag sitter inne framför datorn för jag vill inte bränna mig och få ränder efter linnet! hur korkat är det?!
bara för att jag ska ha axelbandslöst till bröllopet vill jag inte ha synliga ränder, men ska jag undvika solen hela sommaren!? kanske bara ska smörja in mig och försöka vika ner banden när jag inte måste springa efter ungarna?

3 kommentarer:

Anonym sa...

fåfänga är vi allihopa allihopa allihopa...trallallallaaaa, ÄVEN JAG!!! vill inte se knasig ut men men....jag kör hur som helst på teorin att sola bort eventuella "felränder" allteftersom...kanske ser jag ut som en zebra till bröllopet men jag kan verkligen inte sitta inne dessa vackra dagar!...kram! /maria

Anonym sa...

Bröllopet är ju bland det viktigaste dagen i ens liv, självklart vill man att allt skall vara perfekt :) Jag tror inte ev. ränder förstör din dag ;P

Eleonora sa...

Hihhi, va söt du är!! Det är klart att du inte ska sitta inne...det är bara att gå ut i solen och pressa...dra bara ner axelbanden så blire en snygg bränna till klänningen!! :-)