måndag 20 april 2009

hemma igen efter påsk

Hemma igen efter ca 1½ vecka på landet och vällingby.

Tiden lite kort summerat:
Kerstin - hem! hem!! HEM!!!
Stina - Morfar!!!!

Långfredagen - Petter och jag lyckades tillslut komma överrens om golv, kakel och bänkskiva. Stötte på problem på ikea. Vi kan inte ha vilken fläkt som helst i köket eftersom vi har det ventilationssystem som vi har. Men det löste sig oxå tillslut. På bilden: stora är golvet och det lilla som är uppe till vänster är bänkskiva.

Påskafton - gick långpromenad med tjejerna, Kerstin är så duktig på att orka gå medans stina ville åka vagn. Kerstin hoppade i alla geggapölar!


Påskdagen - sol sol sol! Bara latade oss och vilade i solen.
Annandagpåsk - petter åkte hem och vi andra till v-by. firade min farmor som fyllde 80 år. Hon var väldigt fashinerad av Stina, hon är ju så fin! Men hon kunde inte förstå att en sån liten behövde glasögon.Stina lessnade på att åka bil och fick låna min mobil för att vara nöjd ett tag. Titta vilka fina kort hon tog! Köpte cyklel + trehjuling begagnat för 350kr! tycker det blev toppen!

Tisdag - lekparken! Barnen blev helt tokiga av alla grejer! och det finns ju inte bara en park, utan 4 nära varandra som vi gick till. Så fort vi gick n blev det grin o gnäll, så fort efter Kerstin sovit (jag sov oxå hihih) gick vi ut igen.




Stina fick sova på en madrass på golvet, men hon låg hellre på golvet för jag vet inte hur många gånger jag fick lyfta tillbaka henne till madrassen efter att hon hade rullat iväg.

Onsdag - ut o lekte fm, Stina hittade en kille som hon lekte lite med och Kerstin hejjade på :-) träffade Camilla och hennes Estelle, träffade Micke, Anna och bamsehunden Bonus på kvällen.



Torsdag - JUNIBACKEN med morfar! Eller först, t-bana! buss och sen Junibacken! Vi fick se Pippi till barnens förtjustning. Det var säkert inte så jätte mycket barn där, men det räckte, så om ni funderar på att åka, åk när det är lågsäsong! Dom större barnen tar ingen som helst hänsyn till dom mindre och springer nästan på dom. Annars var det toppen där.


Fredag - ut o leka igen, den här gången med Sofia och hennes Frida. Tjejerna hade hittade varandra ganska fort och hade riktigt kul. Fast roligast var nog såpbubblorna som vi blåste när vi varit uppe i stallet.
Sen åkte vi ut till landet igen. Vid 22 kom petter.

Lördag- smink-kurs hos kusin Ylwa och godis godis godis
Söndag - en skräckfyld resa hem. Vi körde hem med 3,7 m lång bänkskiva fastsurrad vid taket. Vilket gjorde att vi lät som ett flygplan, sen när plasten gick sönder lät det som en helikopter! Men trotts oljudet och det läskiga med att det blåste 18 sekundmeter när vi åkte över högakusten bron så kom vi hem efter typ 8 timmar (brukar ta 6 timmar)

Inga kommentarer: